Err

Avís Legal


En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI), indiquem les dades d’informació general d’aquesta pàgina web:

Titular: Celler Montblanc

NIF: B-39887600

Adreça: C/Major, 82 (43400 – Montblanc)

Tlf. +34 977 861 216

Correu electrònic: cellermontblanc@gmail.com


Legislació

Amb caràcter general les relacions entre Celler Montblanc amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquesta pàgina web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Ús i accés d'usuaris

L’usuari queda informat, i accepta, que l’accés als continguts de la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial, i en cap cas constitueix assessorament legal o professional.



Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic, fotografies, codis i logotips són titularitat de Celler Montblanc i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni que sigui citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de Celler Montblanc.



Contingut de la pàgina web i enllaços link

Celler Montblanc es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a dita informació a certs usuaris.

Celler Montblanc no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per enllaços o "links” des de qualsevol pàgina web propietat de Celler Montblanc. La presència d’enllaços o "links” en les pàgines web de Celler Montblanc, té solament finalitat informativa i en cap cas suposa suggerència, invitació o recomanació sobre els mateixos.